Blog

Acties

Mooier DAN:

Wat leuk dat je een bezoek brengt aan mijn website!

Kijk gerust rond, als je vragen hebt kun je mij een email sturen: info@mooierdan.nl , stuur een whatsapp of bel 0612900228. Afspraken kun je ook online reserveren via de website. Tot ziens bij Mooier DAN.

 

Nieuwe klant: 

 

 

 

 

 

 

 

Wat leuk dat je een afspraak bij mij wilt maken. Wat kun je verwachten tijdens je eerste afspraak in de salon?

  • Een intake gesprek: tijdens dit gesprek bespreken we wat jij belangrijk vindt aan een behandeling, wat je wensen zijn en welke producten daar goed bij zouden passen.
  • Verder is het verstandig om alvast op de website te kijken welk merk producten het beste bij jou passen. Ik werk namelijk met verschillende producten. Mocht je hier niet uit komen dan kunnen we altijd even overleggen.
  • Voor de eerste afspraak reserveer ik altijd extra tijd.
  • Na het intake gesprek mag je plaatsnemen in de behandelstoel om lekker te genieten.

 

Cadeaubonnen:

Ook voor cadeaubonnen kun je bij Mooier DAN terecht. Geef iemand een behandeling cadeau of  schenk een bepaald bedrag. De ontvanger kan de cadeaubon besteden aan een behandeling of producten. Leuk als verjaardagscadeau, als bedankje of als decembercadeau. De cadeaubon wordt feestelijk verpakt en staat klaar op afspraak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

× Hoe kan ik je helpen?