Blog

Acties
aanbieding

Acties

Mooier DAN:

Wat leuk dat je een bezoek brengt aan mijn website!

Kijk gerust rond, als je vragen hebt kun je mij een email sturen: info@mooierdan.nl of bel 0612900228. Afspraken kun je ook online reserveren via de website. Tot ziens bij Mooier DAN.

Corona- maatregelen

 

 

 

 

Bij Mooier DAN werken wij met hygiene-en veiligheidsmaatregelen om het corona virus tegen te gaan. Wat betekent dat voor u en mij:

  • Wanneer u verkouden bent, moet niezen, koorts heeft of iemand in uw huishouden heeft deze symptomen dan vraag ik u de afspraak te annuleren en een andere afspraak te maken.
  • Bij binnenkomst graag uw handen desinfecteren, er is geen handcontact.
  • De dag voor de afspraak vindt er een gezondheidscheck plaats via whatsapp of mail/telefonisch
  • Binnen de salon houdt men 1,5 meter afstand, tijdens de behandeling draag ik een mondkapje omdat deze afstand dan niet te waarborgen is.
  • Betaling gaat contant of via een betaalverzoek.

De Discovery Kit van Cenzaa is een prachtige kit met het 6 stappenplan van Cenzaa. Ideaal om kennis te maken met de huidverbeterende Cenzaa producten of om mee te nemen op reis. Nu bij aanschaf van deze kit (7 varianten) een Cenzaa Mooi behandeling t.w.v. €48 cadeau. Geldig t/m september 2020

Maak kennis met de Cenzaa Seasons, een groene en duurzame productlijn. Vegan producten met mineralen, vitaminen, anti-oxidanten en botanische extracten. Ervaar de producten nu bij Mooier DAN en binnenkort ook de mooie Ryckjavik behandelingen.