Blog

Acties
aanbieding

Acties

Mooier DAN:

Wat leuk dat je een bezoek brengt aan mijn website!

Kijk gerust rond, als je vragen hebt kun je mij een email sturen: info@mooierdan.nl of bel 0612900228. Afspraken kun je ook online reserveren via de website. Tot ziens bij Mooier DAN.

Corona- maatregelen

 

 

 

 

Bij Mooier DAN werken wij met hygiene-en veiligheidsmaatregelen om het corona virus tegen te gaan. Wat betekent dat voor u en mij:

 • Wanneer u verkouden bent, moet niezen, koorts heeft of iemand in uw huishouden heeft deze symptomen dan vraag ik u de afspraak te annuleren en een andere afspraak te maken.
 • Bij binnenkomst graag uw handen desinfecteren, er is geen handcontact.
 • De dag voor de afspraak vindt er een gezondheidscheck plaats via whatsapp of mail/telefonisch
 • Binnen de salon houdt men 1,5 meter afstand, tijdens de behandeling draag ik een mondkapje omdat deze afstand dan niet te waarborgen is.
 • Betaling gaat contant of via een betaalverzoek.

NIEUW bij Mooier DAN:

De Mooier DAN verwenboxen, creër je eigen verwenmoment thuis of geef een verwenmoment cadeau.

 

Verwenbox Men: Deze mooie verwenbox bestaat uit de Rise&Shine Cleanser: een frisse schuimende reiniging voor de normale en onzuivere huid. Voor de dagelijkse reiniging zonder de huid uit te drogen. Multi Moisture Balm: een heerlijk geurende, verzorgende en hydraterende balm en aftershave in één. Hydrateert de huid, kalmeert en herstelt de huid zonder een vettige of plakkerig gevoel achter te laten. Bij deze set ontvang je een sample Diversion eau de parfum cadeau. €63,80 (jouw voordeel 10% korting)

 

Verwenbox Massage: met deze box kun je iemand een massage geven. De box bestaat uit een massagekaars met een heerlijke geur. Tijdens het smelten van de kaars ontstaat er een warme en hydraterende balsem waar je een lichaamsmassage mee kunt geven. Body Boost Creme: is een luxueuze sensatie die de droge huid hersteld, verstevigd en zorgt voor strakkere lichaamscontouren. Bodybutter: krijg je cadeau bij deze verwenbox. 49,80

 

Verwenbox Body & Soul: Sensational handwash met verzachtende eigenschappen van mango, allantoine, calendula, lemongrass, vijg en jeneverbes. Na het wassen verzorg je je handen met de romige en voedende Mellow Bamboo Crème welke de huid herstelt en hydrateert. Ook te gebruiken als voetencreme. Delight Touch Masker : een heerlijk creme masker met rijke textuur die tevens te gebruiken is als intensief sleeping mask. Het BeautyFace lip masker krijg je cadeau bij deze box. €58,80 (jouw voordeel, 10% korting)

 

Verwenbox Lifestyle

Bevat heerlijke  producten om het thuis gezellig te maken. RYJVK Home Parfum:haal de frisheid van de natuur in huis met deze heerlijke home parfum. Een parfum met frisse, maar donkere tonen geeft rust en ontspanning in huis. Black Scented Candle Grand Allure: beleef het ultieme wellness gevoel met deze geurkaars. Beleef de nieuwe grand allure geur en geniet maar liefst 20-25 uur van de heerlijke geurnoten in jouw huis. Dream tea: trakteer jezelf dagelijks op een 100% biologische kruidenmelange. Intense smaak, vol vitaliteit en kracht. €55;- (jouw voordeel €5,-)

Maar er zijn nog veel meer verwenboxen. Wat dacht je van een

 • Reinigingsbox
 • Anti ageingbox
 • Mamma box
 • Valentijnbox
 • Moederdagbox
 • Vaderdagbox

Ook is het mogelijk om zelf een verwenbox samen te stellen. Voor meer informatie kun je een mail sturen naar info@mooierdan.nl of bellen 0612900228

 

 

Maak kennis met de Cenzaa Seasons, een groene en duurzame productlijn. Vegan producten met mineralen, vitaminen, anti-oxidanten en botanische extracten. Ervaar de producten nu bij Mooier DAN en binnenkort ook de mooie Ryckjavik behandelingen.