Over Mooier Dan

De salon van Danny: professioneel en ontspannen

De behandeling die u krijgt in mijn schoonheidssalon is meer dan een moment van weldaad voor uw lichaam en geest. Bij de behandeling hoort namelijk ook een persoonlijk huidadvies. Ik ben Danny van Lieshout-Aarts en help u om met een heerlijke professionele behandeling even uit de stroom van alledag te stappen. Als gediplomeerd schoonheidsspecialiste kunt u bij mij terecht voor huidverbetering, massages en bijvoorbeeld vakkundig epileren. Het uitgebreide menu vindt u hier. Een aantal dingen vind ik erg belangrijk: de tijd nemen voor een goede en fijne behandeling die echt past bij uw huid, u de deur uit laten lopen met een tevreden en ontspannen gevoel, en het geven van advies op maat.

 

Bewuste producten

Met de juiste verzorging van uw huid blijft deze in goede conditie. Huidproblemen worden verminderd en het verouderingsproces wordt uitgesteld. De producten die ik hiervoor gebruik bevatten o.a. natuurlijke ingrediënten. Ik werk met de kwaliteitsmerken Cenzaa en Lumineus Natural Cosmetics. De keuze voor dit assortiment is heel bewust. Uit ervaring weet ik hoe moeilijk het kan zijn om een product te vinden dat past bij een gevoelige huid. Samen kijken we welke producten er het beste passen bij uw huidtype en levensstijl. Zo zorgen we voor het beste huidresultaat waar u zich comfortabel bij voelt.

 

Een fijne sfeer, aandacht en flexibiliteit

Mijn salon bevindt zich bij mij thuis. Er heerst een fijne serene sfeer waarin alle aandacht wordt gegeven aan u en de behandeling. Bij een eerste bezoek aan Schoonheidssalon Mooier DAN hoort daarom ook een intake gesprek waarmee ik uw huidbehoeften leer kennen. Een van de voordelen van mijn salon is flexibiliteit; ik werk overdag en ’s avonds. Indien de reguliere openingstijden niet passen in uw agenda, dan kunnen we in overleg altijd een ander geschikt moment vinden.

Danny
“When you love yourself?
That’s when you’re most beautiful.”
× Hoe kan ik je helpen?